top of page

Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is het beter laten functioneren van de gewrichten in het hele lichaam (in het bijzonder de wervelkolom) en houding en bewegingen te verbeteren. Om dit te kunnen bewerkstelligen gebruikt de manueel fysiotherapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast: manipulaties of ook wel 'kraken' genoemd.

Het effect van de manuele therapie is vaak direct merkbaar door een verbetering van de beweeglijkheid en afname van de pijn. Onze manueel therapeuten staan graag klaar om u te helpen.

 

Om bepaalde lichamelijke klachten te behandelen en uw houding te verbeteren kan manuele therapie worden toegepast. De manueel therapeut gebruikt een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast, dit wordt ook wel kraken genoemd. Het effect van deze therapie is vrijwel direct te merken door een verbetering van de beweeglijkheid en de afname van pijn. De behandelingen zijn veilig, effectief en het behandeleffect is direct merkbaar.

Fysiotherapie

Of u nu uw nek, rug of een ander lichaamsdeel wilt laten kraken; u kunt uitstekend terecht bij Fysio Schepers. Ons team van ervaren specialisten staat graag klaar om u van uw klachten af te helpen. Dankzij onze brede kijk op het functioneren van het lichaam kunnen we u een gepaste behandeling geven. Door middel van specifieke manuele vaardigheden stellen we stoornissen in de functies van uw gewrichten vast en kunnen we deze behandelen.

We voorzien u graag van houdings- en bewegingsadviezen die passen bij u en uw situatie. Op deze manier voorkomt u dat dezelfde klachten terugkomen.

bottom of page