top of page

Beweeggroepen

Met onze beweeggroepen, of medisch sporten, helpen wij patiënten in groepsvorm om de lichamelijke conditie te verbeteren zodat zij minder belemmerd worden in het dagelijks leven. Bij Fysio Schepers zijn er verschillende gespecialiseerde therapeuten om beweeggroepen te verzorgen voor patiënten met o.a.: COPD, (long) COVID-19, claudicatio intermittens, Parkinson en andere voorkomende pathologieën of klachten die uw conditie verslechteren.

Belangrijk is om uw lichamelijke conditie te verbeteren, zodat u minder belemmerd wordt in uw dagelijks leven. Enkele van onze therapeuten zijn tevens aangesloten bij het Chronisch Zorgnet.

Bij Fysio Schepers hebben wij twee verschillende, gespecialiseerde therapeuten die beweeggroepen verzorgen voor onder andere ouderen en patiënten met:

  • COPD

  • (Long)COVID-19

  • Claudicatio intermittens

  • Parkinson

  • Andere klachten of pathologieën die de conditie verslechteren

Crossfit

In de beweeggroepen staat het verbeteren van uw lichamelijke conditie voorop. Op deze manier zult u minder belast worden in uw dagelijkse leven. Onze specialisten voorzien u graag van persoonlijk advies en geven u effectieve oefeningen.

U bent welkom om langs te komen voor de beweeggroepen van onze fysiotherapiepraktijk. Door middel van medische fitness helpen wij patiënten in groepsvorm om de lichamelijke conditie te verbeteren. Wij werken met kleine groepen zodat we iedereen de persoonlijke aandacht kunnen geven die hij of zij verdient. Dankzij onze persoonlijke benadering zult u zich snel op uw gemak voelen. Onze specialisten staan graag klaar om u te helpen!

Bij Fysio Schepers kunt u medisch sporten in een fijne groep. Onder begeleiding van een specialist zult u uw conditie verbeteren. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 045 575 07 22 (Voerendaal) of 045 544 18 17 (Simpelveld). U kunt ook een Whatsapp-bericht sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier. We staan u graag zo snel mogelijk te woord.

bottom of page