top of page

Revalidatie

Herstellen na een operatie of een trauma kan met verschillende methodes die binnen de fysiotherapie vallen. Veelal is het actief trainen i.c.m. mobilisatie technieken het belangrijkste. Het doel is om sterker te worden met de best mogelijke beweeglijkheid. Stabiliteit vormt hierbij de sleutel tot succes en deze zal dan ook voortduren worden getraind. 

Na bijvoorbeeld een prothese-operatie is het belangrijk om de verloren kracht en stabiliteit van dat gewricht zo snel mogelijk weer te optimaliseren. Samen met de fysiotherapeut worden de mogelijkheden en grenzen bekeken en wordt een plan gemaakt om je zo snel mogelijk weer zo fit mogelijk te krijgen.

Ook is het bij ons mogelijk om te trainen voor de start van uw geplande operatie. Het principe 'better-in, better-out' telt hierbij!

Wanneer u bij ons komt revalideren zal indien nodig, en mogelijk, de therapeut aan de start van de behandelingen bij u aan huis komen. Wanneer u zelf in staat bent naar de praktijk te komen zal het revalidatietraject daar voortgezet worden.

Ook bieden wij de mogelijkheid om u samen met onze partner Recover op meerdere vlakken te ondersteunen. Uw therapeut zal u meer vertellen over de mogelijkheden.

Fysiotherapie Session
Neem contact op
bottom of page