top of page
Prenatale training

ZwangerFit

De zwangerschapscursus die er voor zorgt dat jij tijdens je zwangerschap fit blijft en waarmee je goed voorbereid je bevalling in gaat.

Er wordt getraind op het niveau dat op dat moment bij jou en je lichaam past zodat je jezelf gedurende de gehele zwangerschap fitter voelt. Hierdoor kunnen rug- en/of bekkenklachten voorkomen of verminderd worden, en na de bevalling zul je sneller en beter herstellen. Verder krijg je informatie over de zwangerschap en bevalling zodat je weet wat je kunt verwachten. Hierbij is er uiteraard ook ruimte voor persoonlijke vragen.

De cursus bestaat uit 10 lessen, welke zijn opgebouwd uit praktische informatie omtrent de zwangerschap en de bevalling en fysieke training. Tevens is er een zogenaamde 'partner'les. Hierin zal ook jouw partner meer informatie krijgen omtrent de bevalling en wat zijn/haar rol is.

IMG_4365_edited.png

De cursus zal begeleid worden door Janine Keularts-Rouhl als officiële Zwangerfit® trainer:

"Door mijn achtergrond als fysiotherapeute, en nadat ik zelf begin 2015 moeder ben geworden,  heb ik de meerwaarde van de zwangerfit aan den lijve ondervonden. Zelf wilde ik hier ook mee aan de slag; vrouwen eerlijk voorlichten ter voorbereiding op hun bevalling en helpen zo fit mogelijk te blijven tijdens hun zwangerschap"

bottom of page